donderdag 18 april 2024

Alles over de Bommelerwaard

Gemeente wil ideeën ophalen over herinrichting voetbalvelden Hurwenen

30 augustus 2022 (door BommelerwaardNet)

HURWENEN - De voetbalvelden in Hurwenen krijgen in de toekomst een nieuwe bestemming. Eerder dit jaar was er een drukbezochte bijeenkomst over de uitkomsten van het vooronderzoek en de stand van zaken op dat moment. Nu komt er een vervolg.

De gemeente Maasdriel heeft plannen over hoe het gebied ingevuld zou kunnen worden, maar is vooral benieuwd naar ideeën van inwoners voor een prettige, nieuwe woonomgeving. Om die reden nodigt de gemeente inwoners graag uit voor een vervolgbijeenkomst om met elkaar van gedachten te kunnen wisselen.

Programma
Tijdens de bijeenkomst staat er een aantal specifieke thema’s op de agenda: parkeren, inrichting openbare ruimte en type woningen.

De bijeenkomst start met een gezamenlijk deel. Daarna is er voldoende ruimte voor iedereen om ideeën, tips en aandachtspunten met elkaar te delen.

Aanmelden

Brlangstellenden zijn van harte welkom op dinsdag 13 september om 19:30 uur in Dorpshuis De Kil (Dorpsstraat 5, Hurwenen). Aanmelden kan tot en met 9 september via vvhurwenen@maasdriel.nl.
Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangt men een e-mail met verdere informatie.

Foto Bommelerwaard.Net.

Lees meer over:

Hurwenen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.