woensdag 24 juli 2024

Alles over de Bommelerwaard

Sport - Cultuur - Recreatie

Het Toeristisch Recreatief Informatie Platform (TRIP) biedt heel veel en boieiende informatie over bezienswaardigheden, fietstochten, geschiedenis, natuurgebieden,  overnachtingsmogelijkheden, restaurants, rondvaarten, stadswandelingen en nog veel meer binnen de Bommelerwaard. 

Het TRIP is gevestigd in het stadhuis aan de Markt in Zaltbommel en biedt vandaaruit informatie aan bezoekers en toeristen. U bent er van harte welkom! De openingstijden vindt u op de site van het TRIP.

Contact
Oude Stadhuis
Markt 10
5301 AL  Zaltbommel
Openingstijden: website TRIP
Telefoon: (0418) 648 774
E-mail: info@tripbommelerwaard.nl

Meer informatie
Informatie over natuurgebieden, bijvoorbeeld de Kloosterwiel is eveneens te vinden op de website van de Natuurwacht Bommelerwaard.

De Natuurwacht is een actieve vereniging in de Bommelerwaard en telt enkele honderden leden. De vereniging houdt zich 1975 bezig met allerlei 'groene' zaken in het rivierengebied tussen slot Loevestein in het westen, bij Poederoijen, en het historische fort De Voorn in het oosten, in de buurt van Heerewaarden. De Bommelerwaard is een prachtig en waardevol gebied. De vereniging wil door onder meer excursies en werkdagen, laten zien hoe rijk het rivierengebied is. 

Wie aanvullingen heeft voor deze pagina, stuurt zijn/haar suggestie op naar de redactie van Bommelerwaard.Net.