Tuesday 21 September 2021

Alles over de Bommelerwaard

De benodigde gronden aan de Meerenstraat zijn in het bezit van de ontwikkelaar.

Woningbouw in Alem kan van start

21 juli 2021 (door BommelerwaardNet)

ALEM - De inwoners van Alem hebben er lang op moeten wachten, maar nu staan alle lichten op groen om in Alem woningen te gaan bouwen.

De benodigde, aangrenzende, gronden aan de Meerenstraat zijn in het bezit van de ontwikkelaar en de contracten zijn door alle betrokken partijen getekend. Deze gaan nu verder met de uitwerking van het stedenbouwkundig plan.

Blij
Wethouder Peter de Vries is blij voor de inwoners van Alem: Wij hebben ons de afgelopen jaren enorm ingespannen om woningbouw in Alem mogelijk te maken. Het geduld van de Alemers is daarbij behoorlijk op de proef gesteld. Ik ben dan ook ontzettend blij dat we dat geduld nu kunnen belonen met de bouw van 40 woningen. We hebben er altijd 100% vertrouwen in gehouden dat we ook voor Alem gaan bouwen.'

Ondertussen werd hebben achter de schermen hard verder gewerkt aan de plannen, zodat men  zo snel mogelijk aan de slag kan nu de handtekeningen zijn gezet. '"Uiteraard houden we bij het maken van de plannen rekening met de verschillende behoeften als het gaat om het woningtype en de prijs van de huizen.” Aldus de wethouder.

Foto Bommelerwaard.net

Lees meer over:

woningbouw Alem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een verzoekje.