zaterdag 28 mei 2022

Alles over de Bommelerwaard

'Dit beeld doet elke ondernemer zeer...'

Winkelcentrum De Portage en Binnenstadsfonds Zaltbommel sturen brandbrief naar college

12 januari 2022 (door BommelerwaardNet)

ZALTBOMMEL - Winkelcentrum De Portage en het Binnenstadsfonds Zaltbommel stuurde woensdagmorgen (12-1) een brief aan de burgemeester van Zaltbommel om hun zorgen te uiten en om te pleiten voor het belang van het bedrijf en het leven van de ondernemers. Deze brief wordt onderstaand in zijn volledigheid weergegeven.

Lege straten ...

Dit beeld doet elke ondernemer zeer, de pijn voelen we allemaal.
We maken ons ernstig zorgen over de gevolgen van de 3de lockdown....

Namens winkelcentrum De Portage en het Binnenstadsfonds Zaltbommel is er vanochtend een brief gestuurd aan de burgemeester van Zaltbommel, om onze zorgen te uiten en om te pleiten voor het belang en het leven van de ondernemers.

Een ondernemer heeft ook een gezin. Een ondernemer werkt eerlijk voor zijn omzet, voor zijn gezin. Hij moet ook zijn hypotheek en personeel betalen. Achter ELKE winkel staat een ondernemer. Een ondernemer van vlees & bloed!


Een ondernemer met gevoel, met eigenwaarde en daarom zo lang mogelijk zal knokken om zijn eigen broek op te houden.

We zijn geen corona-ontkenners, we zijn zoals afgelopen 2 jaar al duidelijk werd, ten allen tijden bereid om ons aan te passen.

Maar nu staat het water aan de lippen en zien we geen perspectief!
Burgemeester en wethouders we pleiten nu bij u, dat u de belangen van uw lokale ondernemers onder de aandacht brengt in het veiligheidsberaad en bij het kabinet zodat we op een veilige manier weer open kunnen.

Daarnaast vragen we u als overheid om geen toezicht of handhaving te sturen maar een mens met een luisterend oor. We verlangen een helpende hand, een hand die wil reiken naar die ondernemers die het heel zwaar hebben.

Een bezorgde groet van de Bommelse ondernemers

 

Foto Beleef Zaltbommel.

Lees meer over:

Zaltbommel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een verzoekje.