donderdag 25 april 2024

Alles over de Bommelerwaard

Naam insturen voor 11 januari.

Wie bedenkt naam voor nieuwe sporthal/zwembad Zaltbommel?

5 januari 2021 (door BommelerwaardNet)

ZALTBOMMEL - Er wordt volop gebouwd aan de nieuwe sporthal en zwembad in Zaltbommel. Eind 2021 is de opening. Bij een nieuw sportcomplex hoort een passende naam. De gemeente vraagt inwoners om de naam te bedenken. Geef uw idee vóór 11 januari door. Een jury maakt vervolgens een selectie waarop eind januari gestemd kan worden. De winnende naam komt op de gevel van het nieuwe sportcomplex. De bedenker wint een leuke prijs.

Wethouder Kees Zondag: “We willen de inwoners graag betrekken bij de naamgeving van het nieuwe sportcomplex. Wie weet staat straks uw ingezonden naam op de gevel!”

Een naam insturen kan tot en met 10 januari bij voorkeur onder het bericht op de Facebookpagina van gemeente. Of mail het naar info@zaltbommel.nl onder vermelding van ‘namenwedstrijd’. 

Spelregels
De gemeente zoekt een naam die past bij het nieuwe sportcomplex. Inzendingen moeten herkenbaar en uitspreekbaar zijn. Het complex mag niet vernoemd worden naar een in leven zijnd persoon. De gemeente vraagt verder om geen ongepaste namen in te sturen.

Traject
Een jury bestaande uit vertegenwoordigers van drie sportverenigingen (zwemvereniging Zaltbommel, basketbalvereniging Ardito en volleybalvereniging Phoenix), wethouder sport Kees Zondag en de projectleider, maakt uit alle inzendingen een selectie. Hierop kan tussen 20 en 27 januari gestemd worden via de website van de gemeente Zaltbommel. De eerste inzender van de winnende naam wint een leuke prijs.

Over het zwembad
De bouw van het een nieuwe gecombineerde sporthal en zwembad in wijk De Waluwe te Zaltbommel is in volle gang. Deze nieuwe accommodatie vervangt het oude zwembad Akwamarijn en sporthal De Ring. Het nieuwe complex is modern, ruim van opzet en zeer duurzaam.

Foto archief ter illustratie.

Lees meer over:

sport Zaltbommel zwembad
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.