vrijdag 29 maart 2024

Alles over de Bommelerwaard

Op de site kan aanbod geplaatst worden voor diverse doelgroepen.

Welzijn Bommelerwaard inventariseert activiteiten

16 april 2021 (door BommelerwaardNet)

BOMMELERWAARD - Achterliggende weken ging er een oproep naar verenigingen en instellingen om activiteiten in de website www.bommelerwaardbeweegt.nl te zetten voor volgend schooljaar. Iedereen die inwoners van de Bommelerwaard kennis wil laten maken met een mooie hobby, sport of kunstvorm kan gebruik maken van deze gratis service.
 
Op de site kan aanbod geplaatst worden voor diverse doelgroepen: de mini’s (tot 3 jaar), basisschooljeugd, jongeren tot 18 jaar, volwassenen, en senioren. Op diverse manieren worden de activiteiten door de beheerder van de website, Welzijn Bommelerwaard, onder de aandacht gebracht.

Aanbod
Het aanbod voor basisschoolkinderen dat voor 10 juni op de website staat, komt ook in het Sjorsboekje wat in september weer verspreid wordt onder basisschoolkinderen in de hele Bommelerwaard. Maasdriel en Zaltbommel hebben ieder hun eigen boekje, waarbij het team Spel& van Welzijn Bommelerwaard kijkt welk aanbod interessant is voor beide gemeenten.

Zo’n 30 Maasdrielse en 80 Zaltbommelse aanbieders deden de afgelopen jaren al mee om zo kinderen, jeugd en volwassen te laten ervaren wat hun sport of kunstvorm inhoudt. Zo’n 15% van de deelnemers wil blijven, ze worden lid van de club, of nemen meer lessen af.

Reageren
Wie interesse heeft om ook activiteiten op de website te zetten, kan zich inschrijven voor het online webinar dat Spel& op dinsdagavond 18 mei van 19:30-20:30 uur geeft. Dan krijgt belangstellenden uitleg over de werkwijze van de website en beantwoordt men vragen. Opgave voor 11 mei via een e-mail aan spelen@welzijnbommelerwaard.nl

 

Foto archief ter illustratie.
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.