donderdag 28 maart 2024

Alles over de Bommelerwaard

VVD Zaltbommel presenteert gevarieerde kieslijst

17 december 2021 (door BommelerwaardNet)

ZALTBOMMEL – "Ondernemend, betrokken, politiek ervaren en sterk verbonden met Zaltbommel." Kernbegrippen die de verkiezingslijst van VVD Zaltbommel typeren voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. De lijst staat onder aanvoering van Willem Posthouwer, gekozen door de leden. Samen met Isabel Plessius (26), Willemien van Gog-Van Genderen (46), Henk de Gaaij (42) en Theo Teelen (66) vormt hij de top vijf voor de partij. 

De lijst is een mix van mannen, vrouwen, jonger, ouder en uit alle kernen. Ondernemend en gedreven zijn stuk voor stuk. Ervaren handen-uit-de-mouwenstekers, binnen en buiten de politiek. 

Lijsttrekker Willem Posthouwer was de afgelopen vier jaar wethouder in Zaltbommel. Posthouwer is een verbinder puur sang. Samen waar het kan. Eerst in het bedrijfsleven, onder andere als manager bij Friesland Campina. Nu als wethouder voor de gemeente Zaltbommel.

Isabel Plessius kent nu al het klappen van de zweep in de politieke arena. Met vier jaar raadslidmaatschap in Zaltbommel, een studie Bestuurskunde en een baan in de Tweede Kamer weet ze hoe de politiek werkt.

Willemien van Gog-van Genderen heeft haar sporen verdiend in de wereld van Defensie. Bij de Koninklijke marechaussee stak en steekt ze haar handen uit de mouwen. 

Henk de Gaaij runt een melkveebedrijf in Delwijnen en is voorzitter van de lokale LTO. Doen én denken typeert deze betrokken ondernemer. Ervaren burgerlid. 

Theo Teelen onderneemt. Al jaren. Teelen deed ruime ervaring en kennis op als manager en directeur bij verschillende bedrijven voornamelijk in de sportbranche. 

Afscheid
Huidig fractievoorzitter Danielle van der Wiele keert niet terug in de gemeentepolitiek. Zij besloot een 'ander pad te volgen om haar persoonlijke ambities waar te maken'. Aldus de VVD die haar bedankt voor haar grote inzet. 

Lees meer over:

Zaltbommel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.