woensdag 8 februari 2023

Alles over de Bommelerwaard

De verdachte meldde zich, waardoor zijn foto niet online kwam.

Verdachte meldt zich bij politie na oproep

13 januari 2023 (door BommelerwaardNet)

ZALTBOMMEL - Haastige spoed is zelden goed. Na een oproep aan een vermoedelijke carnavalsvierder om zich bij de politie te melden, deed de man in kwestie dit ook.

Op vrijdag 11 november 2022 vierde de verdachte waarschijnlijk carnaval in Den Bosch. In de haast om thuis te komen, ging er iets mis. De politie plaatste een oproep, met foto: 'Na (waarschijnlijk) een leuke avond kwam je zaterdag 12 november 2022 tussen 00.00 uur en 00.30 uur weer aan op het station van Zaltbommel. Je had waarschijnlijk geen geldig vervoersbewijs want terwijl iedereen netjes in de rij stond voor de poortjes om uit te checken, kwam jij rennend aangelopen en drukte je een meisje aan de kant om snel voor haar door de poortjes te glippen.' Dat bleek niet zo handig.  Het meisje knalde met haar gezicht tegen een paal aan. Daardoor zijn er stukjes van haar tand afgebroken en moest ze naar de spoedpoli van de tandarts. Daar bleek dat ze ook een breuk in één van haar wortels had. 

Pijn
De politie vervolgde de oproep: 'Het is waarschijnlijk helemaal niet je bedoeling geweest om dit meisje pijn te bezorgen, maar je had kunnen weten dat, als je iemand zo omver beukt, dit letsel zou veroorzaken.'

Foto
De politie blurde de foto van de verdachte, omdat ze hem de kans wilden geven zichzelf te melden. Als dit binnen een week zou gebeuren, werden de beelden niet openbaar gemaakt. 'Je mag je, al dan niet samen met je ouder(s) of verzorger(s), melden op het bureau, maar je mag ons ook bellen via 0900 8844. Hopelijk zien we je snel!' Aldus de afsluiting van het politiebericht.

Dat werkte. De persoon in kwestie kwam tot inzicht en meldde zich op het bureau.

Lees meer over:

Zaltbommel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.