vrijdag 19 april 2024

Alles over de Bommelerwaard

Veer Aalst en Brakel omleidingsroute voor afsluiting N322

13 augustus 2020 (door BommelerwaardNet)

AALST/BRAKEL - Van maandag 24 tot en met zaterdag 29 augustus is de brug van de Wilhelminasluis in Andel dicht. Onder andere door de aanleg van een rotonde en werkzaamheden aan de sluis wordt de weg afgesloten. Via de veerponten Aalst-Veen en Brakel-Herwijnen (v.v.) neem je de kortste omleidingsroute.

De afsluiting geldt voor een gedeelte van de Hoge Maasdijk in Andel, een deel van de Maasdijk in Giessen en het stuk van de huidige rotonde in Giessen naar de Wilhelminasluis. Fietsers kunnen wel gebruik maken van de parallelrijbaan, maar het autoverkeer moet dus een andere weg kiezen.

Veer Aalst-Veen
Om Gelderland of Noord-Brabant toch te kunnen bereiken is de veerpont Aalst-Veen een goede optie. Het veer heeft plaats voor maximaal 4 auto’s, dus houdt rekening met een eventuele langere reistijd. De veerpont vaart van maandag tot en met zaterdag van 6.55 uur tot 20.50 uur op verkeersaanbod.

Rotterdam via veer Brakel
De afsluiting betekent ook dat de A27 onbereikbaar is voor autoverkeer vanuit de Bommelerwaard. Regio's Gorinchem en Rotterdam zijn daarom het beste te bereiken via het veer Brakel. Via deze veerpont geldt de week van 24 augustus tot en met 29 augustus de kortste reistijd.

Lees meer over:

Riveer Veerdienst
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.