zondag 26 juni 2022

Alles over de Bommelerwaard

De politie: 'Dank voor uw begrip en geduld.'

Veel bestuurders lappen regels aan de laars na ongeval A2

31 maart 2022 (door BommelerwaardNet)

BOMMELERWAARD - “Maar agent? Ik moet echt rechtdoor, er is toch ruimte genoeg?!” Dit is een klein voorbeeld van de tientallen opmerkingen van bestuurders woensdag (30-3) na een verkeersongeval in Zaltbommel. Door dit ongeval en het sporenonderzoek was het kruispunt boven de A2 deels afgesloten.

Agenten verbaasden zich over de reacties van vele bestuurders. 'Verkeersaanwijzingen werden genegeerd, men rijdt tussen pionnen door en wij hebben zelfs mensen zien keren op de snelweg. Bizar! Wij snappen dat het vervelend is dat u een stukje om moet rijden, maar wij doen dit niet zonder reden.'

5000 euro
Wat de politie constateerde, leidde tot zestien bekeuringen, onder andere keren op de autosnelweg en filmen van het ongeval tijdens het rijden.
Een bestuurder, die een bekeuring kreeg voor het filmen van het ongeval tijdens het rijden, bleek nog voor meer dan 5000 euro boetes open te hebben staan. Hij is meegenomen naar het politiebureau voor de afhandeling hiervan.

Geduld
Politie Bommelerwaard laat weten: 'Weggebruikers zouden ons in het vervolg erg helpen door de aanwijzingen van onze collega’s en verkeersregelaars op te volgen zodat er geen gevaarlijke situaties ontstaan voor uzelf en andere weggebruikers.
Voor de overige weggebruikers die de aanwijzingen en omleiding wel volgden: Dank voor jullie begrip en geduld.'

Foto Mediaplein Altena.Net

Lees meer over:

Zaltbommel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een verzoekje.