zaterdag 22 juni 2024

Alles over de Bommelerwaard

De markthandelaar is een meer dan bekend gezicht in Zaltbommel.

Van Tilborg stopt na 60 jaar op Bommelse weekmarkt

10 juni 2024 (door BommelerwaardNet)

ZALTBOMMEL - Markthandelaar Van Tilborg gaat stoppen. Zaterdag 29 juni neemt de ambulante handelaar afscheid van hun vaste stek op de Bommelse weekmarkt.

De foto is een plaatje, wat zeer vertrouwd is in het Bommels straatbeeld. Ondanks dat ze uit Ael komen, voelt het als een echte Bommelaar. Niet vreemd, omdat ze al meer dan 60 jaar op de weekmarkt van Zaltbommel staan, op hun vaste plaats, met hun eigen lekkernijen. Welke Bommelaar is niet groot geworden met de dropjes van Van Tilborg?'

Genieten
Beleef Zaltbommel vervolgt: 'Wat zullen we ze gaan missen. Zaterdag 29 juni nemen ze afscheid van hun vaste plekje op de Bommelse weekmarkt.
Dus dat wordt komende weken goed benutten om smakelijk te genieten.'

Snoep en chocolade
Snoep en Chocolade Shop is een ouderwets familiebedrijf, waarin actief wordt deelgenomen door J. van Tilborg senior en zijn vrouw. Samen vormen zij de directie met hun dochter Melanie en hun zoon Stefan van Tilborg junior . Ze worden bij hun werkzaamheden, zoals het verzorgen van bestellingen, inpakken en verzenden, geassisteerd door vaste medewerkers en in extra drukke tijden oproepkrachten.

Foto Beleef Zaltbommel

Lees meer over:

Zaltbommel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.