woensdag 24 april 2024

Alles over de Bommelerwaard

Niet-seizoensgebonden producten zijn bijvoorbeeld vis of bloemen.

Ambulante handelaren moeten op tijd hun standplaats regelen

15 september 2021 (door BommelerwaardNet)

ZALTBOMMEL - Wie nog een vergunning voor een kraamstandplaats met niet-seizoensgebonden producten (bijvoorbeeld vis of bloemen) wil, moet weten dat het beleid van de gemeente Zaltbommel gaat veranderen en tijdig een (nieuwe) vergunning aanvragen. 

Vanaf 2022 voert Zaltbommel een nieuw beleid volgens Europese regelgeving. Wie dus (weer) in aanmerking wil komen voor zijn/haar huidige standplaats, of een andere standplaats wil per 1 januari 2022, dient zich in te schrijven tussen 15 september en 13 oktober 2021. De nieuwe vergunning is maximaal vijf jaar geldig. Het is mogelijk om in te schrijven voor meerdere standplaatsen. Aldus de gemeente.

Meer inschrijvingen

Als er meer inschrijvingen dan het aantal vergunningen is voor een standplaats volgt er een loting. Iedereen heeft dan dezelfde kans om een vergunning te krijgen voor die betreffende standplaats. De loting vindt plaats op 4 november 2021 op het gemeentekantoor van Zaltbommel. De betreffende ondernemers ontvangen hier een brief over.

Meer informatie

Meer informatie / aanvragen standplaats: www.zaltbommel.nl/standplaats.

Wie vragen heeft, neemt contact op met het team Handhaving. Dit kan via e-mail naar info@zaltbommel.nl of telefoonnummer 14 0418.

Foto archief ter illustratie.

Zie ook:

Lees meer over:

Zaltbommel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.