vrijdag 29 maart 2024

Alles over de Bommelerwaard

Het Kamerlid is gespecialiseerd in landbouw, voedsel en dierenwelzijn.

Tweede Kamerlid Tjeerd de Groot (D66) komt naar Ammerzoden

30 augustus 2021 (door BommelerwaardNet)

AMMERZODEN - Tweede Kamerlid Tjeerd de Groot (D66) komt naar Ammerzoden (Hoppies, Zandweg 17). Hij spreekt daar over landbouw, voedsel en dierenwelzijn. De Groot komt dinsdag 5 oktober om 19.30 uur.

D66 Bommelerwaard laat weten: 'De wereld verandert in rap tempo en dat vraagt een ieder van ons goed te kijken naar hoe we gebruik maken van de bronnen die de aarde ons biedt. Tjeerd de Groot is een uitgesproken politicus als het aankomt op deze complexe onderwerpen. Reden voor D66 Bommelerwaard om de landelijk bekende politicus naar de regio te halen. Een regio die op heel veel manieren bekend staat om agrarische activiteiten zoals glastuinbouw, fruitteelt, champignonteelt, melkbedrijven en veehouderijen.'

Sleutelrol
Tjeerd de Groot (1968) is sinds maart 2017 lid van de Tweede Kamer voor D66. Hij woont in Haarlem. “Tijdens mijn studies bestuurskunde en milieukunde drong de sleutelrol van de landbouw tot mij door als het gaat om schoon water, schone lucht en de natuur. Daarom heb ik mij ingezet om onze voedselproductie te verduurzamen: ik schreef een proefschrift over het Europese landbouwbeleid, was politiek adviseur van oud-D66-minister Brinkhorst, diplomaat in Berlijn en directeur van een vereniging voor het zuivelbedrijfsleven.”

Aanmelden
Aanmelden kan tot vrijdag 1 oktober. In verband met het inrichten van het bezoek, is het handig om te weten op hoeveel mensen men kan rekenen. Meld je daarom uiterlijk vrijdag 1 oktober aan via bestuur@d66bommelerwaard.nl.

Foto D66.

Lees meer over:

politiek Ammerzoden
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.