donderdag 22 februari 2024

Alles over de Bommelerwaard

De politie vraagt zich af wie deze personen herkent?

Twee mannen plegen ramkraak bij drogisterij Kerdriel

24 november 2023 (door BommelerwaardNet)

KERKDRIEL - Aan het Monseigneur Zwijsenplein in Kerkdriel pleegden twee mannen een ramkraak op een drogist, waarbij ze een groot aantal producten stalen. Dit gebeurde in de nacht van 18 op 19 oktober. De politie zoekt getuigen en publiceerde ook een infovideo omtrent de zaak.

De daders kwamen aanrijden in een rode auto. Deze was de dag ervoor gestolen in Den Bosch. Ze stopten voor de winkel. Door met een flinke snelheid achteruit te rijden, ramden ze de pui van het pand kapot. Met grote plastic tassen renden de mannen de winkel in.

Pui
Onder meer bij het parfumschap vulden ze hun tassen met zoveel mogelijk producten. Enkele minuten na het rammen van de pui reden de daders met de buit weg. Ze reden in de richting van de Kerkstraat. Later werd de rode auto aangetroffen aan de Ipperakkeren. Mogelijk zijn de verdachten daar overgestapt in een vluchtauto.

De politie zoekt getuigen en vraagt wie de mannen herkent en wie in de nacht van donderdag 18 op vrijdag 19 oktober tussen 02.00 en 03.00 uur aan de Ipperakkeren heeft gezien hoe de twee mannen uit een rode auto overstapten in een ander voertuig.

Contact
Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070.

Liever anoniem informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Men hoeft geen gegevens achter te laten en informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier te herleiden valt.

Foto Politie.nl.

Lees meer over:

ramkraak Kerkdriel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.