zaterdag 20 april 2024

Alles over de Bommelerwaard

Een gewilde plek voor wie 'de weg' wil weten ...

Tourist Info Bommelerwaard gaat weer open

25 februari 2022 (door BommelerwaardNet)

ZALTBOMMEL - Tourist Info Bommelerwaard opent weer de deuren aan de Markt 10. Vanaf vrijdag 4 maart van 10-16 uur staan de vrijwilligers weer klaar voor vragen van en antwoorden aan toeristen, inwoners en streekgenoten.

Tourist Info Bommelerwaard is een gewilde informatiebron voor nationale en internationale toeristen en/of zakelijke gasten. Maar ook voor de huidige en toekomstige inwoners van de streek die (toeristische) informatie over Zaltbommel of de Bommelerwaard willen hebben.

Informatie
In het oude stadhuis aan de Markt 10 in Zaltbommel is het Tourist Info Bommelerwaard gevestigd. Daar is informatie verkrijgbaar over de geschiedenis en hotspots van de stad en de Bommelerwaard, restaurants, overnachtingsmogelijkheden, fiets- en wandeltochten, kunst en cultuur, rondvaarten, folders, routekaarten alsmede ansichtkaarten en souvenirs. Daarnaast organiseert Tourist Info Bommelerwaard stadswandelingen, cultuurarrangementen en meer. 

Vrijwilligers
Overigens zoekt Tourist Info Bommelerwaard nog vrijwilligers om het team te komen versterken.
Wie meer wil weten, stuurt een mail naar secretariaat@touristinfo-bommelerwaard.nl voorzien van een telefoonnummer. Het contactformulier invullen op www.beleefbommelerwaard.nl kan ook. In beide gevallen wordt zo spoedig mogelijk contact opgenomen.

Foto Bommelerwaard.Net

Lees meer over:

Zaltbommel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.