woensdag 24 juli 2024

Alles over de Bommelerwaard

Inzicht in verborgen dynamieken tijdens opstellingsdagen op 7 oktober en 25 november

17 september 2023 (door BommelerwaardNet)

ZALTBOMMEL - Bonute coaching en training organiseert twee opstellingsdagen in het najaar van 2023.

Op het moment dat men belemmeringen of problemen ervaart die moeilijk te verklaren zijn, dan kan een familie- of systeemopstelling verborgen dynamieken laten zien die hierop van invloed zijn. Ieder mens is onderdeel van meerdere systemen, denk dan aan het gezin, de familie en bijvoorbeeld het team waarin men werkt.
Bert Hellinger, de grondlegger van familieopstellingen, ontdekte dat er wetmatigheden en ordeningen zijn in elk systeem die voor ons zo niet zichtbaar zijn. Deze dynamieken kunnen zichtbaar worden door het doen van een familie- of systeemopstelling. Een opstelling kan inzicht geven in dynamieken binnen een familie, maar ook in dynamieken binnen bijvoorbeeld (sport)teams en afdelingen. Het antwoord op de vraag waarom je doet wat je doet, wordt heel vaak terug gevonden in het systeem van herkomst.

Representanten
Systemisch werken is op vele manieren mogelijk. Tijdens de opstellingsdagen wordt gewerkt met representanten. Zij zullen dan bepaalde personen, elementen of thema’s representeren. Gedurende de opstellingsdagen is telkens plaats voor vier vraagstellers. De vragen mogen gaan over persoonlijke belemmeringen of problemen, maar kunnen ook gaan over bijvoorbeeld de eigen organisatie. Daarnaast is plaats voor maximaal 8 representanten. Het is niet nodig om al ervaring te hebben als representant. Representant zijn is een mooie manier om kennis te maken met systemisch werken.

Data
De dagen zijn gepland op zaterdag 7 oktober 2023 en zaterdag 25 november 2023 tussen 10.00 en 16.00 uur.
Locatie: Zaltbommel
Kosten vraagsteller: 110 euro
Kosten representant: 25 euro

Voor meer informatie: www.bonute.nl of Anna Bleijenberg – Bruggeman. Te bereiken via anna@bonute.nl

                                                    (Advertorial)

Foto Anna Bleijenberg – Bruggeman.

Lees meer over:

Zaltbommel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.