woensdag 30 september 2020

Alles over De Bommelerwaard

Ontspannen sprak 'mensenmens' Pieter van Maaren over zijn eerste jaar burgemeesterschap.

Talkshow Oké Magazine TV met 3 tafelgasten informatief en onderhoudend

10 september 2020 (door de redactie)

BOMMELERWAARD - Woensdagavond (9-9) ging de eerste proefuitzending van de actualiteitenrubriek Oké Magazine live op televisie. De programmamakers ontvingen die avond drie gasten: Pieter van Maaren (burgemeester gemeente Zaltbommel) en Henny van Kooten (burgemeester gemeente Maasdriel). Als derde tafelgast schoof Dave van Hummel aan, First Runner Up Mr. Senior én beheerder van Dorpshuis De Parel uit Rossum.

De Coronacrisis in beide gemeenten, het lokaal gevoerde beleid, de lijnen met de veiligheidsregio alsook de communicatie met de inwoners vormden een belangrijk onderdeel van het onderhoudende en informatieve programma. Maar ook waarom de sluiting van drugspanden zo belangrijk is in de bestrijding van drugcriminalilteit, 'de handgranaat', ('Wat doet dat met u als mens?') alsook de verlenging van de ambstermijn van burgemeester Henny van Kooten (foto midden) kwamen ter sprake.In een ontspannen sfeer sprak 'mensenmens' Pieter van Maaren over zijn eerste jaar burgemeesterschap en zijn verhuizing naar Zaltbommel en over zijn fietstochten door zijn nieuwe gemeente, oner andere naar Het huis van Brakel. Beide bewindvoerders waren openhartig over hun speerpunten en wat hen drijft in hun openbare ambt als eerste burger. 

Mister Van Hummel
Dave van Hummel (foto onder) uit Kerkdriel blijkt beretrots over zijn deelname aan de internationale Mister Senior-verkiezing in 'zijn' dorsphuis in Rossum. In Dorpshuis De Parel werd het voor hem een meer dan onvergetelijke avond. Van Hummel vertelde over zijn motivatie om mee te doen aan deze verkiezing en de vele voorbereidingen die vooraf gingen aan de selecties zoals workshops, pitches en meer. Zijn thuiswedstrijd leverde hem uiteindelijk twee titels op en veel waardering. 'Dat vind ik het belangrijkste.'

Radio
Oké Magazine is normaliter iedere woensdagaovnd van 19.00 - 21.00 uur te beluisteren via de radio bij Oké FM, de streekomroep voor de Bommelerwaard. Op televisie komt er zeer waarschijnlijk een vervolg op deze proefuitzending. Het ligt in de bedoeling om maandelijks de lucht in te gaan ergens op lokatie. Live tv rechtstreeks vanuit de Bommelerwaard. Wordt vervolgd dus.

Foto Oké Magazine TV.

Zie ook:

Lees meer over:

televisie
Deel dit bericht met je vrienden!