donderdag 25 april 2024

Alles over de Bommelerwaard

Startschot knalde met bio party poppers.

Symbolische start herontwikkeling locatie American Roadhouse locatie

26 januari 2023 (door BommelerwaardNet)

ZALTBOMMEL - Woensdag (25-1) gaf wethouder Gijs van Leeuwen van de gemeente Zaltbommel symbolisch het startsein voor de bouw van een toekomstig woon- en zorggebied op de voormalige locatie van American Roadhouse. De samenwerkende partners luidden de start van de bouw in met feestelijke partypoppers, biologisch afbreekbaar welteverstaan.

In opdracht van Bazalt Wonen herontwikkelt dochteronderneming Bouwlinie in samenwerking met de gemeente het terrein. Van Grunsven Groep Bouw & ontwikkeling en Tankens Andel realiseren de eerste twee deelfases, de verwachte oplevering van het geheel is eind 2024.

Bewoners en gebruikers
Het totale project bestaat uit huur-, koopappartementen en koopwoningen. Daarnaast komt ook een ouderenzorglocatie met zorgappartementen voor Santé Partners Bommelerwaard, een gezondheidscentrum met huisartsenpraktijken en Apotheek de Waluwe neemt er zijn intrek. Een zogeheten Jeroen Bosch Ziekenhuis Dichtbij-locatie maakt het plaatje compleet.

Blij
Gerrit Breeman (bestuurder Bazalt Wonen en Bouwlinie): ‘We zijn blij dat de bouw nu écht van start is gegaan en dat we straks veel mensen een nieuw fijn (t)huis kunnen bieden.’

Meer over het plan American Roadhouse..

Foto Bazalt Wonen.

Lees meer over:

Zaltbommel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.