zaterdag 24 september 2022

Alles over de Bommelerwaard

Groot onderhoud Molenveldweg (N832) gestart

14 september 2021 (door BommelerwaardNet)

WELL / GAMEREN: Provincie Gelderland startte maandag 13 september met het groot onderhoud aan de Molenveldweg (N832) tussen Well en Gameren. De eerste fase van het onderhoud vindt plaats tussen 13 september en 1 oktober 2021 op de Molenveldweg (N832) tussen Gameren en de rotonde bij Kerkwijk.

De provincie vervangt het asfalt van de rijbaan en het fietspad. De weg is dan afgesloten voor gemotoriseerd verkeer en de omleidingsroute gaat in beide richtingen via de N322, A2 (afslag Hedel), Achterdijk en Lange Achterdijk. De tweede fase tussen Kerkwijk en Well vindt op een later moment plaats. 

Omleiding 
Tijdens het onderhoud aan het asfalt van de rijbaan en het fietspad is de Molenveldweg (N832) afgesloten voor doorgaand gemotoriseerd verkeer. De provincie leidt het verkeer in beide richtingen om via de N322, A2 (afslag Hedel), Achterdijk en Lange Achterdijk. Fietsers hoeven niet om te rijden. Tijdens de werkzaamheden aan het fietspad, kunnen de fietsers over de rijbaan fietsen. Woningen en bedrijven blijven bereikbaar.

Foto archief ter illustratie.

Lees meer over:

Well Gameren
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een verzoekje.