donderdag 30 maart 2023

Alles over de Bommelerwaard

Sportieve boul-dag in Rossum

13 september 2022 (door BommelerwaardNet)

ROSSUM - Onder zomerse omstandigheden een  werd er gezellig en sportief gebould in de Koningstraat en bij Ratjetoe. De 25 deelnemers streden fanatiek en enthousiast om de prijzen, maar uiteindelijk kon er maar één winaar zijn. 

Na drie reguliere wedstrijden streden de nummers één tot en met viervan het klassement om de felbegeerde trofee, die sinds dit jaar de’Kees van der Sluijs-trofee’ heet, Bram van Glabbeek nam de wisseltrofee mee naar huis na een zinderende strijd tegen Corwin van Heijningen, Peter Maasdam en Bart van de Ven.

De traditionele prijs voor de zevende plek, de Hennie de Koningprijs, was voor Ariëlle Hoskam. Zij kan de volgende keer voor de dag komen met een mooie setje Obut ballen, dit keer gesponsord door Leo Nugteren.

In de onderste regionen van het klassement wist Lidwien Koers genoeg punten te verzamelen om als laatste te eindigen. Zij won hiermee de poedelprijs: de ‘Morris trofee’.

Bedankt
Oranjevereniging Rossum laat weten: 'Alle prijswinnaars gefeliciteerd en alle deelnemers weer enorm bedankt voor jullie deelname aan ons jaarlijkse Jeu de Boulestoernooi en voor de gezelligheid! Ook bedankt aan alle gulle gevers die een duit in het spaarvarken voor de Hennie de Koningprijs gedaan hebben.'

Lees meer over:

Rossum
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.