vrijdag 19 april 2024

Alles over de Bommelerwaard

Ook het hondenveldje is verdwenen ...

Speelveld Hedel op zijn kop, CDA verbaasd

22 maart 2021 (door BommelerwaardNet)

HEDEL - CDA Maasdriel is verbaasd over het speelveld in Hedel aan de Middelingseweg. Het terreintje is volledig ‘op zijn kop’ gezet vanwege werkzaamheden voor de ontwikkeling van de woonwijk De Groene Akkers. De fractie stelde daar tijdens de commissievergadering van 25 maart 2020 de nodige vragen over.

CD Maasdriel informeerde toen naar mogelijkheden om de fasering van de werkzaamheden anders in te richten zodat het speelveld zo lang als mogelijk zoun kunnen worden gebruikt. Het college antwoordde toen dat de ontwikkelaar er tijdens de bouw van de woningen op 'veilige wijze' voor zou zorgdragen dat er 'voldoende speelmogelijkheden' beschikbaar zouden blijven.

Speeltuincommissie
Dezelfde ontwikkelaar gaf ook aan dat in overleg met de (nieuwe) bewoners naar een definitieve inrichting van de speelmogelijkheden gaat owrden gekeken. Het college noemde de mogelijkheid van een speeltuincommissie. 'Het streven is om de periode van tijdelijkheid zo kort mogelijk te houden, en dus om zo snel mogelijk tot een definitieve inrichting/aanleg van de speelvoorzieningen te komen.' Aldus de gemeente.

De CDA-fractie constateerde nu evenwel dat er geen enkele speelmogelijkheid meer is en dat zelfs het hondentoilet bij de ingang van het speelveld verwijderd is. Alles is verdwenen.

 

Lees meer over:

Speeltuin Hedel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.