donderdag 28 maart 2024

Alles over de Bommelerwaard

(Vlnr) Anneke Ripmeester, Ad v.d. Goede, Erik Können, Stef Dingemans, Martijn Stoutjesdijk en Richard v. Dok.

SP Zaltbommel lanceert kieslijst en programma

4 februari 2022 (door BommelerwaardNet)

ZALTBOMMEL - SP Zaltbommel lanceerde zijn kandidatenlijst en het partijprogramma voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Bovenaan nieuwkomer en lijsttrekker Stef Dingemans (30), docent sociale wetenschappen aan de Fontys Hogeschool (Eindhoven). Nummer twee het huidige gemeenteraadslid van de SP in Zaltbommel, Martijn Stoutjesdijk (32). De top zes wordt aangevuld met ervaren krachten als huidige burgerraadsleden Erik Können (4) en Anneke Ripmeester (5) en vers bloed Richard van Dok (3) en Ad van de Goede (6).

Team
Dingemans is erg tevreden over zijn team: “De kandidaten komen uit verschillende kernen van de gemeente en brengen allemaal hun eigen expertise mee, van ICT tot de zorg. Het afgelopen jaar heb ik al veel met hen samen mogen werken en op basis daarvan heb ik er het volste vertrouwen in dat we met dit team de komende vier jaar een steengoede prestatie in de gemeenteraad kunnen gaan neerzetten.”

Programma
Tijdens de ledenvergadering werd ook het nieuwe programma, ‘Zorg voor de toekomst’, gepresenteerd. “De titel van het programma kun je op verschillende manieren lezen,” licht afdelingsvoorzitter Tineke van Dijk toe, “maar het is vooral bedoeld als een oproep met een uitroepteken. Wij willen graag aan de slag met het verwezenlijken van onze plannen en wel liever vandaag nog dan morgen. Want de problemen in onze samenleving – van armoede tot duurzaamheid – worden alleen maar groter hoe langer we wachten.”

Zowel de kandidatenlijst als het verkiezingsprogramma konden op de unanieme steun van de aanwezige leden rekenen.

Foto Rob Nelisse.

Lees meer over:

Zaltbommel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.