zaterdag 24 september 2022

Alles over de Bommelerwaard

De SP-cursus vraagt geen voorkennis.

SP Bommelerwaard start cursus ‘politieke basisvorming’

17 september 2022 (door BommelerwaardNet)

ZALTBOMMEL - SP Bommelerwaard start met een kennismakingscursus 'Politieke Basisvorming'. Dit speciaal voor nIeuwe SP-ers, hoewel 'veteranen' ook welkom zijn.

In drie avonden maken deelnemers kennis met alle onderdelen van de partij. 'We beginnen bij de oprichting en de geschiedenis van onze club. In wat voor tijd zijn we ontstaan? Hoe hebben we ons door de jaren heen ontwikkeld? Dan gaan we in op onze ideologie. We bespreken de ideologische stromingen in Nederland en het socialisme in het bijzonder. Tenslotte leren we over onze organisatie en werkwijze. We zijn een unieke organisatie die mensen organiseert in acties én in de parlementen vertegenwoordigd is. Hoe we dat doen en hoe leden zelf mee kunen doen leert men in deze cursus.'

Voorkennis
Voor de kennismakingscursus 'Politieke Basisvorming' is geen voorkennis vereist, hij is voor alle SP-ers geschikt. Alleen pen en papier zijn gewenst.

De cursus wordt verzorgd door Marij Feddema, lid van het scholingsteam van de SP en gemeenteraadslid in Nijmegen.

Data
De cursus is op:

  • Woensdag 19 oktober, 19.30-21.30 uur
  • Woensdag 2 november, 19.30-21.30 uur
  • Woensdag 16 november, 19.30-21.30 uur

Feiten
Locatie Stadskantoor in Zaltbommel (Hogeweg 11). De cursus is gratis, maar aanmelden is verplicht en kan via zaltbommel@sp.nl.

Foto SP Tilburg.

Lees meer over:

Zaltbommel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een verzoekje.