woensdag 24 april 2024

Alles over de Bommelerwaard

De bijeenkomst begint eerder en duurt langer.

Ruimere tijden inloopavond Buitenstad

24 augustus 2020 (door BommelerwaardNet)

ZALTBOMMEL - Vanwege overweldigende belangstelling (al reeds 250 aanmeldingen) voor de inloopbijeenkomst over het bestemmingsplan Buitenstad hebben de organisatoren besloten om de bijeenkomst dinsdag (25-8) te verruimen van 15.00 tot 21.00 uur. Wethouder Posthouwer: “Door de tijden te verruimen kunnen we beter rekening houden met de Coronamaatregelen, voorkomen we dat mensen lang moeten wachten en is er meer tijd om alle geïnteresseerden te woord te staan. Om de bijeenkomst in goede banen te laten lopen, verzoeken wij u dringend om te komen in het tijdslot dat past bij uw achternaam.”

Tijdslot
Waalbommel BV en de gemeente doen een dringend verzoek aan de geïnteresseerden om in het tijdslot passend bij de eerste letter van hun achternaam te komen (bij Piet de Vries is dit bijvoorbeeld letter V). Wie het tijdslot niet past, is welkom bij een ander tijdslot.

  • Tijdslot 1: 15:00 uur – 16:30 uur A t/m D 
  • Tijdslot 2: 16.30 uur – 18:00 uur E t/m L
  • Tijdslot 3: 18:00 uur – 19.30 uur M t/m S
  • Tijdslot 4: 19.30 uur – 21.00 uur T t/m Z

Buiten
De inloopbijeenkomst vindt buiten plaats op het parkeerterrein voor het gemeentekantoor. Onder het overdekte gedeelte komen presentatiepunten waar geïnteresseerden de plannen kunnen bekijken en vragen kunnen stellen. De looproute is niet helemaal overdekt. De organisatoren hopen dat het droog blijft.

Parkeren
Omdat de parkeerplaatsen voor het gemeentekantoor gebruikt worden voor de inloopbijeenkomst, kunnen bezoekers hun auto aan de overkant van de weg in de parkeerhavens parkeren. Fietsers kunnen hun fiets op het terrein voor het gemeentekantoor parkeren. Dit staat duidelijk aangegeven.

Maatregelen
De bezoekers wordt verder gevraagd om:

  • Hun handen te desinfecteren bij binnenkomst
  • Hun gegevens te noteren bij binnenkomst. Deze worden na 14 dagen vernietigd.
  • De looproute te volgen en te letten op 1,5 meter afstand
  • De aanwijzingen van de aanwezige gastvrouwen op te volgen

Gezondheidsklachten?
Wie gezondheidsklachten heeft die passen bij het coronavirus wordt gevraagd om thuis te blijven.

Vragen?
Wie vragen heeft over het bestemmingsplan of wil reageren, maar niet in de gelegenheid is om naar de bijeenkomst te komen, kan telefonisch of per e-mail contact opnemen via 14 0418 of info@zaltbommel.nl met vermelding van kenmerk 521513. Wie vragen heeft over de Coronamaatregelen kan contact opnemen via jrooijens@zaltbommel.nl.

De bijeenkomst wordt georganiaseerd door Waalbommel BV en de gemeente Zaltbommel.

Foto gemeente Zaltbommel.

Lees meer over:

buitenstad
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.