donderdag 22 februari 2024

Alles over de Bommelerwaard

Bestuur en TC zijn blij met de komst van de hoofdtrainer.

Rene van der Putten nieuwe hoofdtrainer HRC’14

16 januari 2021 (door BommelerwaardNet)

ROSSUM - HRC'14 heeft een nieuwe hoofdtrainer, Rene van der Putten. Hij wordt dat met ingang van het seizoen 2021/2022 en sloot een eenjarig contract af met de club.

Hoofdbestuur en technische commissie zijn blij met de komst van de nieuwe trainer. Op de website van de club melden zij: 'Rene heeft ruime ervaring opgedaan bij clubs als RKKSV (5e klasse), Essche Boys (4e klasse) en Jan van Arckel (4e klasse). Op dit moment is hij jeugdtrainer bij DSC JO-19 (hoofdklasse).'

Van der Putten wil als hoofdtrainer weer graag op eigen benen staan. Bij HRC’14 krijgt hij die kans. Zijn ervaring in het werken met jonge spelers, zijn passie, gedrevenheid en visie op voetbal waren voor de TC en de spelersraad redenen om graag met Rene in zee te gaan.  

Uitdaging
De nieuwe hoofdtrainer reageert: 'De basis is goed en er staat een mooie leergierige groep met een mix van jonge en wat ervaren spelers die graag op termijn stappen wil maken. Dat samen met de komst van het nieuwe complex maakt het een mooie uitdaging voor nu en de toekomst.'

Goede basis
De technische commissie van HRC’14 is van mening dat de huidige trainer Harald van Deelen een goede basis heeft gelegd en gaat ervan uit Van der Putten hier mee verder kan.

Foto HRC’14.

Lees meer over:

Voetbal sport Rossum
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.