dinsdag 23 april 2024

Alles over de Bommelerwaard

Registreren en een aantal vragen beantwoorden.

Registratie verplicht bij bezoek eerste elftal N.I.V.O-Sparta

2 september 2020 (door BommelerwaardNet)

ZALTBOMMEL - Het sportcomplex en de kantine van N.I.V.O.-Sparta aan de Van Heemstraweg-West vallen onder de Coronavoorschriften van het RIVM en de Rijksoverheid. Eén van de maatregelen waaraan de vereniging moet voldoen is het registreren van bezoekers vanwege een eventueel bron- en contactonderzoek. Deze verplichting is noodzakelijk wanneer er meer dan 250 bezoekers verwacht worden bij een wedstrijd. Bij officiële wedstrijden van het eerste elftal van de Bommelse club is dit het geval.

De club laat weten: 'Dit betekent dat je voor of bij binnenkomst als bezoeker van een wedstrijd van ons eerste elftal je dient te registreren en een aantal vragen dient te beantwoorden. Neem je deel aan een geplande activiteit (wedstrijd of training) op het sportcomplex, dan ben je als het goed is al geregistreerd en hoef je geen formulier in te vullen. Gegevens worden niet voor andere doelen gebruikt en worden maximaal twee weken bewaard.'

Registreren
Registreren kan door het invullen van het formulier via deze link, of door de QR-code op bovenstaande met je telefoon te scannen. Ook dan wordt doorverwezen naar het formulier.

In beide gevallen krijgen aanstaande bezoekers een bevestiging per e-mail waarin ook de ingevulde gegevens staan. De e-mail moet geprint worden en getoond worden bij de entree van het sportcomplex.

Uitzondering
Accommodatie en Coördinator Covid-19, Marc Flederus: 'Als uitzondering bieden wij ook de mogelijkheid om het formulier op papier bij de entree in te vullen. Bedankt voor de medewerking en veel plezier op ons sportcomplex.'

Foto N.I.V.O-Sparta

Lees meer over:

Voetbal sport covid
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.