dinsdag 7 december 2021

Alles over de Bommelerwaard

Rabo ClubSupport steunt 401 clubs en verenigingen

18 november 2021 (door BommelerwaardNet)

REGIO - De afgelopen weken stemden ruim 6.000 inwoners uit Altena en de Bommelerwaard via Rabo ClubSupport op hun favoriete clubs en verenigingen. In totaal kon uit 401 doelen gekozen worden. Al deze clubs en verenigingen kunnen rekenen op ondersteuning vanuit de actie.

Na het tellen van alle stemmen bleek Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard de grote winnaar. Zij ontvangen 2.935 euro vanuit Rabo ClubSupport voor het realiseren van hun doel ‘nieuwbouw van het asiel’.

Maar er waren veel meer winaars. Zo ontving Stichting ‘je KANS’ uit Veen een bijdrage om een eigen wasmachine aan te schaffen om nog zelfstandiger te worden en kan Scouting St. Martinus aan de slag met het opknappen van hun verenigingsgebouw.

Betrokken buurt
“Het is fantastisch om te zien hoeveel leden gestemd hebben,” zegt Joan Wassink (Directeur Rabobank Altena-Bommelerwaard). “Daaruit spreekt een enorme betrokkenheid. En terecht. Het verenigingsleven vervult een belangrijke sociale en maatschappelijke rol in onze regio. Het is een plek waar iedereen welkom is, je van elkaar kan leren, je kan ontwikkelen en jezelf kan zijn. We vinden het belangrijk dat iedereen die dat wil kan deelnemen. Dankzij Rabo ClubSupport versterken we het verenigingsleven zodat ze die rol kunnen blijven vervullen.”

Het totale overzicht is HIER te bekijken. 

Foto archief ter illustratie.

Lees meer over:

Bommelerwaard Altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een verzoekje.