woensdag 24 april 2024

Alles over de Bommelerwaard

De toppers 10 van CDA Maasdriel.

CDA Maasdriel presenteert kandidatenlijst en verkiezingsprogramma

20 december 2021 (door BommelerwaardNet)

MAASDRIEL - CDA Maasdriel stelde tijdens de algemene ledenvergadering (18-12) het programma en de kandidatenlijst vastgesteld.  De partij wil met dit programma een 'betrouwbare volksvertegenwoordiging zijn voor de Maasdrielse bevolking met als slogan: Gewoon doen!'

De kandidatenlijst is een mix van bezetting uit nagenoeg alle kernen. Vertrouwde gezichten van de afgelopen periodes maken plaats voor een frisse wind binnen de kandidatenlijst.

Wethouder Peter de Vries is de aanvoerder van de CDA-lijst. De grootste kern Kerkdriel ziet zich op tweede plek vertegenwoordigd zien door Leo van Doremaele. Hij vervangt nu de met zwangerschapsverlof zijnde Bianca Laheij. Deze lijsttrekker van 2018 keert niet meer terug in de Maasdrielse politiek. Op de derde plaats Robert Dekkers uit Hedel, de op een na grootste kern van onze gemeente. Op vierde derde plek staat Ammerzoden vertegenwoordigd door Robert van Dijk. Deze wordt geflankeerd door de vertegenwoordiger van de agrarische sector Theo van Goch, woonachtig op de grens van Ammerzoden en Hedel. De eerste dame binnen het CDA staat op de zesde plaats, Helmine van Boxtel uit Alem. Hurwenen volgt op zeven met Antwan van Doorn. Vanaf de achtste plek op de lijst nieuwe enthousiaste politici met onder meer Frank Verhoeven, Adriaan van den Bogert en Ad Robbemondt.

De volledige lijst en het programma is te vinden op www.cdamaasdriel.nl

Foto CDA Maasdriel.

Lees meer over:

Maasdriel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.