vrijdag 29 september 2023

Alles over de Bommelerwaard

Politie zoekt getuigen steekincident Minnebroederstraat, slachtoffer overleden

11 september 2023 (door BommelerwaardNet)

ZALTBOMMEL - Zondagnacht (10-9) vond in de de Minnebroederstraat in Zaltbommel een steekpartij plaats. Het slachtoffer (28) is inmiddels overleden. De politie onderzoekt de zaak.

De politie kreeg zondag rond 01.45 uur een melding van een incident in de Minnebroederstraat waarbij mogelijk een steekvoorwerp was gebruikt.

Verdachten
Twee mannen uit Zaltbommel zijn aangehouden. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij de steekpartij. Eén van hen woont in het pand waar de steekpartij plaatsvond, de ander is een vriend van het 28-jarige slachtoffer. Deze komt uit Zaltbommel. Hij overleed maandag (11-9) in het ziekenhuis alsnog aan zijn verwondingen. 

Getuigen
Het onderzoek is in volle gang en de politie roept getuigen op om zich te melden. Dat geldt ook voor mensen die camerabeelden hebben uit de omgeving. ‘Het gaat daarbij om camerabeelden uit de omgeving van de Minnebroerderstraat, zoals deurbellen, dashcams of bewakingsbeelden, deze zijn van groot belang om de waarheid te achterhalen. Het verzoek is om deze beelden te uploaden of af te geven bij de politie.'

Zaaknummer 2023416758 

Bellen kan met 09008844.

Lees meer over:

Zaltbommel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.