dinsdag 23 april 2024

Alles over de Bommelerwaard

Politie houdt tweede verdachte aan van overval supermarkt

8 februari 2021 (door BommelerwaardNet)

OOSTERHOUT / ZALTBOMMEL - Zaterdag (6-2) werd een tweede verdachte aangehouden voor de gewapende overval op de Jumbo supermarkt in winkelcentrum Zuiderhout in Oosterhout van zondag 31 januari jl.

Vorige week was er al een verdachte (28) aangehouden en in verzekering gesteld. Op basis van verder onderzoek door de recherche werd een tweede verdachte bekend.

Inval
De politie-eenheid Oost-Nederland is zijn zaterdag 6 februari, een woning in Zaltbommel binnengevallen waar de verdachte zou verblijven. Agenten troffen daar een 30-jarige man aan. Ook het bij de overval vermoedelijk gebruikte vuurwapen werd in de woning aangetroffen.

De verdachte is ingesloten in een politiecellencomplex en zal door rechercheurs gehoord worden.

Overval
Zondag 31 januari 2021 werd omstreeks 18.25 uur een overval gemeld op de Jumbo supermarkt in Oosterheide. Agenten waren snel ter plaatse maar de dader was inmiddels al gevlucht. Hij had een caissière en een medewerkster van de servicebalie bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Er waren tijdens de overval nog veel klanten aanwezig die net als het personeel enorm geschrokken zijn. De overvaller ging er vandoor met een aantal pakjes sigaretten.

Foto archief.

Lees meer over:

Politie Zaltbommel overval
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.