woensdag 8 februari 2023

Alles over de Bommelerwaard

Er werden zo’n 200 auto’s gecontroleerd.

Politie houdt grote verkeerscontroles samen met Douane

19 november 2022 (door BommelerwaardNet)

ZUILICHEM/HEDEL: Politie Bommelerwaard hield vrijdag (18-12), in samenwerking met Team Verkeer Oost-Nederland en de Douane, een verkeerscontrole. Tijdens de controle werd ook gelet op signalen van ondermijning.

Bij de controle werden zo'n 200 voertuigen gecontroleerd. De controles vonden plaats op de Meidijk in Zuilichem en op de N831(Drielseweg) ter hoogte van Hedel.

Er werden diversen verbalen opgemaakt voor uiteenlopende overtredingen. Negen bestuurders reden zonder in het bezit te zijn van een (geldig) rijbewijs. Van twee van die bestuurders werd de auto in beslag genomen omdat zij vaker hebben gereden zonder rijbewijs.

Drugs
Een bestuurder werd aangehouden omdat hij werd verdacht van het rijden onder invloed van drugs. In de auto werd ook een hoeveelheid softdrugs aangetroffen waarop ook de passagier werd aangehouden. Bij de bestuurder is bloed afgenomen om te kijken of hij daadwerkelijk onder invloed reed. Ook reed hij zonder geldig rijbewijs. Beide zijn na verhoor weer heengezonden.

Vreemdelingen
Daarnaast werden twee personen aangehouden voor het niet kunnen tonen van een geldig identiteitsbewijs.

De vreemdelingenpolitie werd ingeschakeld in de afhandeling omdat beide personen afkomstig waren uit een land buiten de EU.

Foto archieffoto ter illustratie.

Lees meer over:

Hedel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.