maandag 30 november 2020

Alles over De Bommelerwaard

De nieuwe locatie voor het parochiecentrum.

Parochiecentrum verhuisd naar Velddriel

17 november 2020 (door de redactie)

KERKDRIEL - Maan­dag (16-11) verhuisde het pa­ro­chie­cen­trum St. Martinus van Kerkdriel naar de pastorie aan de Voorstraat in Velddriel. De verhuis­wa­gen reed voor, werk­plekken waren ont­man­teld en de verhuisdozen stonden klaar. Het was zover.

Katholiek Bommelerwaard liet weten: 'Het verhuis­bedrijf, pastoor Putman en Christianne hadden er de rest van de dag nog een hele klus aan.'
In de afgelopen maan­den werd hard gewerkt om in Velddriel het een en ander op te knappen en schoon te maken. Vanwege alle corona­maat­re­ge­len zijn de ver­bou­wing en de verhui­zing ietwat vertraagd.

Puntje op de i
In de pastorie in Velddriel is de gehele bovenver­die­ping be­schik­baar voor de beno­digde bureaus, kasten en ver­ga­dertafels. 'Er is de laatste week nog hard gewerkt om alles in gereed­heid te brengen en hier en daar mag nog een puntje op de i, bij­voor­beeld als het gaat om het weg­werken van bekabeling.'

Hertog Arnold­straat
Het gebouw aan de Hertog Arnold­straat is nog van de pa­ro­chie, maar daar zijn ook al beginnende plannen om de sacristie in Kerkdriel geschikt te maken voor meer werk- en/of ont­moe­tings­ruim­te.

Adreswijziging
Se­cre­ta­riaat H. Fran­cis­cus­paro­chie
Voor­straat 102
5334 JW Velddriel

tel.: 0418 - 63 25 04
info@katho­liekbommeler­waard.nl
www.katho­liekbommeler­waard.nl

 

Foto Katholiek Bommelerwaard.
Deel dit bericht met je vrienden!