dinsdag 16 april 2024

Alles over de Bommelerwaard

‘Hoeveel verdient de gemeente eraan…?’

Parkeerboetes in Zaltbommel: ‘Hoeveel zijn er dat?’

30 december 2021 (door BommelerwaardNet)

ZALTBOMMEL - De fractie van D66 Zaltbommel wil de cijfers op tafel en dient daarom een verzoek tot inlichtingen in over het parkeerbeleid van centrum Zaltbommel. Dat laat Elke Smulders weten.

D66 is nooit voorstander geweest van dit huidige beleid maar om een goede evaluatie neer te kunnen zetten wil de partij over alle feitelijke informatie kunnen beschikken. Smulders: 'We kunnen daarna pas met elkaar bekijken of de gevoelens die er leven kloppen, krijgen mensen daadwerkelijk meer bonnen en verdient de gemeente er meer geld an dan voorheen? Met het indienen van schriftelijke vragen lukt dit vaak niet; met een verzoek om inlichtingen wel. Vandaar dat we nu hebben gekozen voor dit middel.'

Vragen
D66 vraagt de cijfers op van het aantal uitgeschreven boetes dit afgelopen jaar en de bijbehorende bedragen, de parkeerinkomsten, de capaciteit van de handhavers, de parameters voor de evaluatie en stelt tot slot de vraag wanneer het college spreekt van een succesvolle implementatie van het nieuwe parkeerbeleid.

Foto - archief ter Illustratie.

Zie ook:

Lees meer over:

Zaltbommel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.