donderdag 25 april 2024

Alles over de Bommelerwaard

Wiens auto in de weg staat, wordt weggesleept.

Organisatie Bommelweek: ‘Kom te voet, OV of per fiets

25 augustus 2022 (door BommelerwaardNet)

ZALTBOMMEL - De Bommelweek wordt gehouden van zaterdag 27 augustus tot en met zondag 4 september 2022. Een week lang vinden allerlei leuke activiteiten plaats in de binnenstad van Zaltbommel. Tijdens de Bommelweek kan er in een aantal straten dan niet geparkeerd worden.

  • Op zaterdag 27 augustus van 17.00 tot 23.30 uur op de Gamerschestraat, Markt en Waterstraat
  • Op woensdag 31 augustus vanaf 18.00 uur tot vrijdag 2 september 02.00 uur op de Gamerschestraat, Boschstraat, Gasthuisstraat, Waterstraat en Markt

Deze maatregel is nodig om activiteiten de ruimte te geven en om een vrije doorgang voor hulpdiensten te kunnen garanderen. Inwoners en ondernemers van de bovenstaande straten kregen hierover ook een brief. Op de locaties zelf staan borden en lichtborden, waarop deze boodschap wordt gedeeld.

Bereikbaarheid
De organisatie van de Bommelweek roept mensen om te voet, met de fiets of openbaar vervoer naar de binnenstad te komen. Als dat echt niet niet lukt, dan kan de auto geparkeerd worden op de reguliere parkeerplaatsen. Verkeersregelaars geven daartoe aanwijzingen.

Wegslepen
Wie zijn of haar auto niet weggehaald heeft tijdens (de opbouwwerkzaamheden van) de autoshow en de braderie op de bovengenoemde locaties, wordt weggesleept. Het voertuig althans … Weggesleepte voertuigen kunnen worden opgehaald op de bewaarplaats van Kooijman-mobiliteit BV aan de Laaglandseweg 37 in Vuren.

Foto gemeente Zaltbommel.

Lees meer over:

Zaltbommel Bommelweek
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.