Tuesday 21 September 2021

Alles over de Bommelerwaard

De vlag met het nieuwe logo wappert weer.

Ons Huis officieel geopend

13 september 2021 (door BommelerwaardNet)

WELL - Het nieuwe dorpshuis Ons Huis in Well is officieel geopend door wethouder Erik van Hoften. Hij werd daarbij terzijde gestaan door het bestuur. 

Het pand is toekomstbestendig en duurzaam gerenoveerd. Voor de uitbreiding van Ons Huis sloeg wethouder Erik van Hoften van de gemeente Maasdriel vorig jaar (23-6-2020) de symbolische eerste paal. Er kwam inmiddels 60 vierkante meter bij aan de kant van de parkeerplaats, waar nu ook de nieuwe hoofdingang is.

Trots
Wethouder Van Hoften is er blij mee: 'Het dorpshuis is aardgasvrij, wordt verwarm door warmtepompen en zonnecollectoren. Het dak en de vloer zijn geïsoleerd en overal zijn nieuwe kozijnen en beglazing gebruikt. Nul op de meter. En daar ben ik, als wethouder duurzaamheid, trots en blij mee. Trots ben ik ook op het bestuur. Dat heeft jarenlang hard gewerkt, meegedacht en eigenhandig de complete inrichting geregeld. Met als resultaat een prachtig dorpshuis voor alle inwoners van Well.’

Open
Het toekomstbestendige dorpshuis gaat zes dagen en avonden open voor de biljartclub, de muziek, de kerk en de fysiotherapeut. Verder is er overdag nog alle ruimte voor nog meer (zorg)instanties.

Foto Ons huis.

Zie ook:

Lees meer over:

well
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een verzoekje.