donderdag 28 maart 2024

Alles over de Bommelerwaard

Oké Magazine besteedt aandacht aan onrust in de regio

19 januari 2021 (door BommelerwaardNet)

BOMMELERWAARD - Het radioprogramma Oké Magazine besteedt woensdagavond (20-1) ondermeer aandacht aan de onrust in de regio. Het programma met politiek en actualiteiten wordt uitgezonden via Oké FM, de lokale omroep voor de Bommelerwaard.

Burgemeester Hennie van Kooten van de gemeente Maasdriel blikt met gemengde gevoelens terug op de jaarwisseling: ‘De meeste Maasdrielenaren hebben zich keurig gedragen en aan de geldende regels gehouden. Ook het carbidschieten is netjes verlopen. Mijn complimenten daarvoor. Maar ieder incident is er één teveel. Zeker in deze crisistijd. Woedend ben ik dan ook op de mensen die voor grote vuurwerkoverlast, onrust en vernielingen zorgden.’
Daarnaast kijkt hij vooruit: wat gaat 2021 brengen?

Ook een groep inwoners van Poederoijen is de vernieling en de brandstichting zat. Ze schreven een brief aan de raad en het college van de gemeente Zaltbommel. Theo de Vries (Dorpsraad Poederoijen) komt in de uitzending en vertelt waar de ergernis van de inwoners precies zit. En: hoe moet het nu verder?

Hoe het politiek verder moet, weet de nieuwe voorman van CDA Maasdriel, John van Meeteren. Hij maakt zijn opwachting op de radio en de luisteraars maken kennis met hem en zijn kijk op de zaken.

Luisteren
Oké Magazine is te beluisteren via de 104.9 en 106.4 FM. Of via de stream: www.okemedia.nl

 

Foto Oke Magazine.

Lees meer over:

radio Oke magazine Bommelerwaard
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.