vrijdag 29 maart 2024

Alles over de Bommelerwaard

Nieuwe locatie voor praktijkschool De Brug

9 november 2021 (door BommelerwaardNet)

ZALTBOMMEL - Vorige week werd de gloednieuwe locatie aan de Sportlaan van praktijkschool de Brug officieel geopend. Wethouder Adrie Bragt deed dit samen met Hans van Gent (directeur van de Brug) en met Ferry Boender van de ondernemersvereniging.

De Sportlaan in Zaltbommel is de nieuwe locatie van praktijkschool de Brug. Tijdens de officiële opening waren Harry Barendse als voorzitter van het bestuur van de Brug, Ferry Boender van de ondernemersvereniging, wethouder Adrie Bragt en de directeur Hans van Gent de sprekers. Er werd gesproken over de 3 O’s (Overheid, Onderwijs en Ondernemers) en de verbinding tussen deze drie onderwerpen.

Passende oplossing
Praktijkschool de Brug is er voor leerlingen van 12 tot 18 jaar die om uiteenlopende redenen extra aandacht nodig hebben. De gemeente en het bestuur van de school zochten met elkaar een passende oplossing voor de toekomst die recht doet aan de onderwijskundige ontwikkelingen. De leerlingen van praktijkschool de Brug zijn met ingang van het nieuwe schooljaar in september gestart op deze nieuwe locatie. De oplevering van het gebouw vond vlak voor de zomer van 2021 plaats.

Foto archief ter illustratie.

Lees meer over:

Zaltbommel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.