dinsdag 21 mei 2024

Alles over de Bommelerwaard

Het gebouw wordt binnenkort wind- en waterdicht opgeleverd.

Nieuwbouw bij Dierenopvangtehuis weer opgestart

25 juli 2023 (door BommelerwaardNet)

BRUCHEM - De nieuwbouw bij Dierenopvangtehuis Bommelerwaard lag enige tijd stil. Vervelend zo'n vertraging, terwijl het nieuwe gebouw zo hard nodig is. Maar aan de hickup is een einde gekomen: er zit weer vaart in de bouw.

De nieuwbouw zou oorspronkelijk eind 2022 klaar zijn. Maar de werkelijkheid verliep even anders. Ongetwijfeld is het veel mensen al eerder opgevallen: de nieuwbouw bij Stichting Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard in Bruchem lag een tijd stil. 'Helaas heeft onze oorspronkelijke aannemer het af laten weten.' Maar dat leed is geleden nu Syboned BV, Niveau Kozijnen en Hofmans Grondstoffen de nieuwe bouwpartners zijn. 'Zij helpen ons het gebouw verder af te bouwen en wind- en waterdicht op te leveren.'

Klaarmaken voor gebruik
Het dierenasiel is ontzettend blij dat deze lokale ondernemers hen te hulp zijn gekomen. 'Met een korte doorlooptijd, en binnen onze beperkte financiële ruimte, helpen zij om dit probleem op te lossen en zorgen zij dat wij in de komende maanden het gebouw klaar kunnen maken voor gebruik.' Het afwerken gebeurt in eigen beheer.

Bijdragen
Wie nog wil bijdragen aan de verdere totstandkoming van de nieuwbouw, dat kan via NL31RABO0374342091 ovv Nieuwbouw Dierenopvangtehuis de Bommelerwaard.

Foto Dierenopvangtehuis op FB.

Zie ook:

Lees meer over:

Bruchem Dierenopvangtehuis
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.