vrijdag 27 november 2020

Alles over De Bommelerwaard

Bommelerwaard.Net is onderdeel van Mediaplein Altena.Net.

Online platform voor Bommelerwaard geniet brede belangstelling

12 november 2020 (door de redactie)

BOMMELERWAARD - Inwoners, verenigingen, stichtingen, scholen, gemeenten en ondernemers hebben er in de regio een informatieplatform bij: Bommelerwaard.Net. Het online plein met alledaagse dingen over de 24 kernen en 14 buurtschappen van de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel groeit gestaag. Op Facebook beheert het platform ook ‘De WAARD van BOMMEL’, een online community voor inwoners.

Bommelerwaard.Net werkt vanuit het motto: “Lokaal betrokken en sterk in de streek.” Om die reden krijgt vooral het ‘kleine’ nieuws - de dingen van ‘Ome Joop en Tante Truus’, zijn plek op het mediaplein. Want lokaal leeft en bruist de regio … Bommelerwaard.Net maakt van die actualiteit graag melding. Dagelijks is er dan ook een update van de meest in het oog springende, lokale en regionale gebeurtenissen. De lokale omroep voor de Bommelerwaard, Oké FM, doet hierin mee.
Naast dit bevat het platform een agenda met (ook periodiek terugkerende) evenementen, een bedrijven- én een organisatiegids. Alles op één plek overzichtelijk bij elkaar.

Maar er is méér. Zoals achtergrondinformatie rond de gemeenten, politiek, onderwijs, geloofsbeleving, sport en recreatie, cultuur, gezondheid en ondernemen. De lokale omroep Oké FM biedt middels een eigen pagina ook de nodige informatie.

Wie persberichten heeft, events voor in de agenda, of informatie wil delen onder het kopje “Samenleving”, is van harte welkom via e-mail: infobox @ Bommelerwaard.Net.

Community
De WAARD van BOMMEL is de online gemeenschap van Bommelerwaard.Net op Facebook. Een community die is bedoeld voor inwoners uit de 24 kernen en 14 buurtschappen in de regio. Een online plein waar mensen elkaar ontmoeten, waar je vertelt wat je bezighoudt, wat je opvalt, waar je vragen stelt, dingen ruilt of weggeeft. Maar ook foto’s deelt of nieuwe leden werft voor je vereniging en meer … Lid worden van De WAARD van BOMMEL is gratis. Wel moet je in de regio wonen.

De community is, zoals gezegd, bedoeld voor particuliere inwoners. Ondernemers kunnen voor zakelijke, commerciële uitingen naar MediaPlein Altena.Net waar Bommelerwaard.Net onderdeel van is, samen met Aalburg.Net, Werkendam.Net, Woudrichem.Net en Altena.Net

Facebook: @BommelerwaardNet
Twitter: @BommelerwaardN

URL: www.Bommelerwaard.Net

Lees meer over:

online Bommelerwaard
Deel dit bericht met je vrienden!