donderdag 18 april 2024

Alles over de Bommelerwaard

Na ongeval gevluchte man wordt gevonden in de bosjes

30 januari 2021 (door BommelerwaardNet)

AMMERZODEN - Donderdagmiddag (28-1) vond januari een tweezijdig ongeval plaats op de Hogesteeg in Ammerzoden. De tegenpartij nam daarbij de benen, maar werd later door de politie in de bosjes aangetroffen. 

Toen de politie op de plaats van het ongeval aankwam, bleek de tegenpartij niet meer aanwezig te zijn. De politie: 'Diverse getuigen gaven ons een goed signalement van de auto en bestuurder. Na een korte zoektocht en op aanwijzingen van diverse buurtbewoners konden we in de bosschages aan de Geelrijs in Ammerzoden een 30-jarige inwoner uit Vlijmen aanhouden.' 

Alcohol
Bij de man werd een blaastest afgenomen en die wees uit dat hij vermoedelijk onder invloed van alcohol was. Ook bleek zijn rijbewijs ongeldig te zijn verklaard.
Op het bureau werd een speekseltest gedaan om de aanwezigheid van gebruik van verdovende middelen aan te tonen, de test bleek positief. Een arts heeft bloed afgenomen. 'Wij zijn in afwachting van de uitslag van het bloedonderzoek.'

Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

De auto waarin de verdachte reed, werd in beslag genomen. Dit omdat het niet de eerste keer was dat hij onder invloed reed met een ongeldig rijbewijs. 

Lees meer over:

Politie ongeval Ammerzoden
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.