maandag 15 april 2024

Alles over de Bommelerwaard

Bij voldoende belangstelling komen er meer banen.

Padel Bommelerwaard naar terrein NIVO Sparta

27 maart 2023 (door BommelerwaardNet)

ZALTBOMMEL - Medio september dit jaar opent Padel Bommelerwaard zes gloednieuwe padelbanen. Padel is een steeds populairder wordende racket- en balsport. Het complex komt op het terrein bij NIVO Sparta.

Het nieuwe complex wordt volgens de laatste technische inzichten en ontwikkelingen van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) gerealiseerd. Met een centercourt waar toeschouwers van alle kanten het spel kunnen volgen. Met een singlebaan en vier dubbelbanen biedt het complex tal van mogelijkheden voor iedere padelspeler.

Op nauwelijks drie minuten rijden vanaf de A2 is het complex makkelijk bereikbaar, biedt het ruime parkeerplaatsen en een oplaadplaats voor elektrische auto’s.

Grootste
Afhankelijk van de behoefte worden nog vijf extra banen bijgebouwd en heeft Zaltbommel het grootste outdoor padel complex van Nederland. Het complex ligt direct naast de kantine van voetbalvereniging Nivo Sparta waar spelers ook van de faciliteiten gebruik kunnen maken.

Reserveren
Om te kunnen spelen is geen lidmaatschap nodig. Middels een makkelijke app kan iedereen zien of er een baan vrij is die direct met dezelfde app te reserveren valt, zonder contributie of andere verplichtingen. 

Meer informatie: www.padelbommelerwaard.nl

Foto aangeleverd.

Lees meer over:

Zaltbommel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.