woensdag 24 april 2024

Alles over de Bommelerwaard

Na afloop wordt afscheid genomen van een aantal spelers.

N.I.V.O.-Sparta start thuis tegen Montfoort SV '19

18 september 2020 (door BommelerwaardNet)

ZALTBOMMEL - Het voetbalseizoen gaat officieel weer van start. Na een succesvolle bekercampagne begint het eerste elftal van N.I.V.O.-Sparta het seizoen met een thuiswedstrijd tegen Montfoort SV '19.

Met maar liefst elf duels had N.I.V.O.-Sparta een drukke maar leerzame voorbereiding. Drie van die elf duels werden gespeeld in de beker. Er werd op eigen veld met ruime cijfers gewonnen van Uno Animo (5-1). Op bezoek bij zondag eersteklasser Rood Wit W werd een 2-0 achterstand omgebogen in een 2-3 overwinning. Afgelopen dinsdag werd ook Hilvaria in Hilvarenbeek aan de zegekar gebonden. Er werd met 0-2 gewonnen. Alle duels werden in winst omgezet en dat is een mooie opsteker voor de jonge ploeg. 

Nieuwe gezichten
De selectie van N.I.V.O.-Sparta kent in 2020-2021 een aantal nieuwe gezichten. Naast een nieuwe technische staf met Niels Blom, Bert Ruijsch en Bart Tinus, waren er ook de nodige wisselingen in de selectie. Martijn de Wildt (Roda Boys) en Thomas van der Horst (Emplina) zijn nieuw bij onze club en bewezen in de voorbereiding al van toegevoegde waarde te zijn. Max Opsteeg keerde terug na een avontuur in de opleiding bij N.E.C. en een seizoen GRC '14. Hij liet in de voorbereiding en beker zien het scoren niet verleerd te zijn. Uit onze talentvolle opleiding stromen Mark van der Heijden, Charaf Kaaouass, Ties van der Aa en Iain Brands door. 

Bekenden 
De indeling van de Eerste Klasse C is volledig op de schop gegaan. Montfoort, de tegenstander van morgen, is echter één van de tegenstanders die ook al vorig seizoen een tegenstander van het eerste elftal was. In de uitwedstrijd speelden beide ploegen gelijk, op eigen veld won N.I.V.O.-Sparta met 3-0. Het was op 1 februari direct een van de laatste wedstrijden die in het seizoen 2019-2020 werd gespeeld. Extra leuk maakt het dat bij Montfoort sinds deze zomer twee bekenden actief zijn. Theo de Boon werd er na drie seizoenen N.I.V.O.-Sparta trainer, terwijl Christiaan Perrier zijn trainer naar Montfoort volgde.

Afscheid
Na afloop wordt in de kantine officieel afscheid genomen van een aantal spelers. Eerder was dit vanwege coronamaatregelen niet mogelijk. Beekveld, Salm en Van Hausselt hebben na afgelopen seizoen een punt achter hun loopbaan gezet. Romano koos voor het tweede elftal. Daarnaast zwaait de club uiteraard ook Theo de Boon en Christiaan Perrier officieel uit.

Aanvang zaterdag is 15.00 uur. 

LET OP: Verplichte registratie bij wedstrijden van het eerste elftal. Klik hier om te registreren.

Lees meer over:

Voetbal sport
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.