dinsdag 7 december 2021

Alles over de Bommelerwaard

Mooie opening van de Sportwaard

25 november 2021 (door BommelerwaardNet)

ZALTBOMMEL - Vrijdagmiddag (19-11) vond de langverwachte, officiële opening plaats van De Sportwaard. De gemeente Zaltbommel deed dit samen met Sportfondsen en de verenigingen die gebruik gaan maken van de sporthal en het zwembad.

Na ontvangst van de gasten kreeg iedereen in groepen een rondleiding door het gebouw. Van de slimme kluisjes, de voorzieningen voor mensen met een beperking, de interactieve mogelijkheden in de sporthal, tot de waterzuivering zonder chloor in de kelder. Alles werd met trots getoond. Tijdens de openingshandeling benadrukte wethouder Kees Zondag dat De Sportwaard tot stand is gekomen door én voor de inwoners. “Iedereen heeft de afgelopen jaren kennis en kunde in kunnen brengen om dit te realiseren.”

Officiële opening
Na een boeiend betoog van Kees Metz over de geschiedenis van de zwembaden en sporthallen in Zaltbommel, werd de échte opening verzorgd door de kinderen van de verenigingen. Met een glow-in-the-dark show en een druk op de rode knop door Emily, Lynn, Britt en Arsema, was de opening een feit.

De opening is live uitgezonden via YouTube. Bekijken kan ook via DEZE link.

Lees meer over:

Zaltbommel Sportwaard
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een verzoekje.