donderdag 22 oktober 2020

Alles over De Bommelerwaard

De laatste weken lijkt de overlast toe te nemen.

Mobiele camera’s omgeving Kazemat

6 oktober 2020 (door de redactie)

ZALTBOMMEL - In de omgeving van de Kazemat zet de gemeente, op last van burgemeester Pieter van Maaren, tijdelijk cameratoezicht in om de overlast aldaar aan te pakken. De mobiele camera staat er zeker tot medio november.

Vanaf april dit jaar zijn er diverse (overlast)meldingen geweest. Het ging daarbij vooral om overlast van jeugd en om overlast door vuurwerk en brandjes stoken. De laatste weken lijkt de overlast toe te nemen. Onvoorzichtig omgaan met vuurwerk en brand kunnen snel uitmonden in erger. Daarbij zorgt overlast voor gevoel van onveiligheid. Daarom zet ik, ter bescherming van de openbare orde en veiligheid, voor zeker 6 weken cameratoezicht in. Begin november kijken we of cameratoezicht langer nodig is’, aldus burgemeester Van Maaren.

De camera staat op het verharde gedeelte in het plantsoen bij de Kazemat. Omwonenden zijn per brief hierover geïnformeerd.

Verlenging
Begin november neemt burgemeester Van Maaren het besluit of het nodig is de mobiele camera langer dan 6 weken in te zetten.

 

Foto archief ter illustratie.

Lees meer over:

camera bewaking
Deel dit bericht met je vrienden!