dinsdag 23 april 2024

Alles over de Bommelerwaard

Op klompen komen kan ook online...

Meedenken over klompenpad Aalst

16 maart 2021 (door BommelerwaardNet)

AALST - Wie ook graag een blokje om loopt in eigen omgeving is er het klompenpad. Samen met bewoners, Dorpsraad Aalst, Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG) en andere partijen legt de gemeente een klompenpad aan in Aalst.

Een klompenpad is een lokale gemarkeerde wandelroute over boerenland, kerkpaden, jaagpaden en landgoederen. De wandeling is meestal niet alleen over verharde paden, vandaar de naam klompenpad.

Online startbijeenkomst
Tijdens deze avond op 30 maart wordt het project toegelicht en de eerste ideeën gepresenteerd. Met elkaar wordt bekeken welke plekjes en paden geschikt zijn om te lopen. 'U  kunt zich ook aanmelden voor de werkgroep. Deze groep gaat verder aan de slag met het realiseren van het klompenpad.' Aldus de gemeente.

Aanmelden
Wilt u meedenken? Meld u dan aan voor de digitale startbijeenkomst op dinsdag 30 maart vanaf 19.30 uur. Aanmelden kan via de website www.landschapsbeheergelderland.nl/klompenpad-aalst. Na aanmelden ontvangt u een link om deel te kunnen nemen.

Meer informatie
Wie deze avond niet kan, maar wel belangstelling heeft voor de werkgroep, neemt u dan contact op met Bjorn van As van SLG b.vanas@landschapsbeheergelderland.nl of 06-29 32 16 72.

Lees meer over:

Aalst Klompenpad
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.