vrijdag 19 april 2024

Alles over de Bommelerwaard

Ook is er een ondernemersbijeenkomst.

Maasdriel vraagt input aan ondernemers voor kernenvisie

21 oktober 2021 (door BommelerwaardNet)

MAASDRIEL - De gemeente Maasdriel ontwikkelt, samen met inwoners en ondernemers, visies voor de verschillende kernen binnen de gemeente. Hierin staat dan het gezamenlijke toekomstbeeld van Maasdriel. 'Zo dragen we onder andere bij aan een beter vestigingsklimaat voor ondernemers.' Aldus de gemeente.

Om de kernenvisies zo scherp mogelijk te formuleren wordt nu gewerkt aan een economische analyse. Hiervoor is de input van ondernemers van belang. Wie ondernemer is in Maasdriel wordt uitgenodigd om de vragenlijst voor 9 november in te vullen. In de enquête staan onder andere vragen over het vloeroppervlak van het bedrijfspand, het aantal fte's en eventuele verplaats- of verbouwplannen.

Ondernemersbijeenkomst
Naast het invullen van een vragenlijst nodigt de gemeente Maasdriel ondernemers ook uit voor de ondernemersbijeenkomst op 29 november van 17.30 tot 20.00 uur in de raadszaal van het gemeentehuis in Maasdriel. 'We bespreken dan de resultaten van het onderzoek en gaan dieper in op de economische veranderingen in de gemeente Maasdriel. Ondernemers ontvangen hier binnenkort een officiële uitnodiging voor.'

Foto archief ter illustratie.

Lees meer over:

ondernemers Maasdriel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.