dinsdag 7 december 2021

Alles over de Bommelerwaard

Tweede links: Maaike van der Ven als lid van het Ondernemersteam.

Maaike van der Ven vertrekt naar Den Bosch

24 november 2021 (door BommelerwaardNet)

ZALTBOMMEL - Vooral ondernemers kennen haar businesswise: Maaike van der Ven, accountmanager Bedrijven bij de gemeente Zaltbommel. Zij verruilt haar werkplek voor een andere gemeente. Per januari vertrekt de Bommelse naar 's-Hertogenbosch.

Na vijftien jaar gemeente Zaltbommel, start Van der Ven op 3 januari bij de buurgemeente als Senior Accountmanager Economie. Binnen die functie gaat ze aan de slag met onder andere huisvestingvraagstukken van bestaande en nieuwe bedrijven op de bedrijventerreinen in de gemeente. 

Connectie
Maaike heeft er zin in: 'Ik kijk er enorm naar uit. Een nieuwe werkomgeving, een nieuwe gemeente, nieuwe collega’s, nieuwe bestuurders, nieuwe ondernemers, bedrijven. Alles is nieuw! Maar gelukkig wel hetzelfde vakgebied. Want als ik ergens gelukkig van word, is het van de connectie maken tussen de ondernemers aan de ene kant en de overheid aan de andere kant. Als dochter uit een ondernemersgezin heb ik me altijd ingezet voor dat stukje begrip. De connectie. De verbinding.'

Ondernemersteam

Vanuit diezelfde gedachte nam ze ook met plezier deel aan Ondernemersteam Bommelerwaard. (Foto boven: (vlnr) Tomas Ooijevaar, Maaike van der Ven, Maarten Mulder en Ilonka Soons-Van der Wal.) Binnen dit team werken de gemeente Zaltbommel en Maasdriel intensief samen om een goede dienstverlening voor ondernemers te realiseren. 

Maaike: 'Trots ben ik op al die ondernemers in onze mooie gemeente. Trots op hun plannen en ambities. En ja, stiekem ben ik ook best wel een beetje trots dat ik daar soms mijn steentje aan bij kon dragen in en buiten mijn rol.'

Foto Het Ondernemersteam

Lees meer over:

Zaltbommel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een verzoekje.