donderdag 30 maart 2023

Alles over de Bommelerwaard

Lichaam gevonden in de Waal bij Rossum - update 3 -

19 juni 2021 (door BommelerwaardNet)

ROSSUM - In de Waal ter hoogte van Rossum (gemeente Maasdriel) is vrijdagavond (18-6) een lichaam gevonden.

Ter plaatse wordt onderzoek gedaan door de politie.

Aldus een bericht van politie Gelderland.

Meer details ontbreken op dit moment.

Zodra er meer informatie beschikbaar komt, volgt een update.

UPDATE
Het lichaam dat in de Waal bij Rossum is gevonden is een meisje. De politie onderzoekt of dit een van de twee vermiste meisjes is die woensdag in de Rijn bij Duisburg (Duitsland) tijdens het zwemmen in de problemen kwam. 

Een meisje van 17 werd daar uit het water gehaald, maar het bleek helaas te laat. Twee meisjes van 13 en 14 worden nog vermist, volgens Duitse media

Onderzoek
De identiteit van het gevonden slachtoffer bij Rossum is nog vrijgegeven. De politie staat in contact met de Duitse collega's, de gebeurtenis in Rossum wordt betrokken bij het Duitse onderzoek.

UPDATE2
In de Waal bij Gendt werd zondagmiddag (20-6) een lichaam gevonden. De politie doet onderzoek doet naar de identiteit van het gevonden slachtoffer. Mogelijk is er een verband met de twee meisjes die vermist raakten in Duitsland. Wellicht werd een van hen aangetroffen bij Rossum.

UPDATE3
De vermoedens zijn door het DNA-onderzoek bevestigd. Het gaat inderdaad om de vermiste meisjes uit Duitsland. De politie heeft eerder de familie als eerste in kennis gesteld.

Foto archief

Lees meer over:

Politie Rossum
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.