woensdag 30 september 2020

Alles over De Bommelerwaard

Het Leerhuis zoekt ook vrijwilligers.

Leerhuis Zaltbommel officieel geopend

11 september 2020 (door de redactie)

ZALTBOMMEL - Wethouder Adrie Bragt opende vrijdag (11-9) officieel het Leerhuis in brede school De Waluwe in Zaltbommel.

Wethouder Bragt: “Lezen, schrijven, spreken en omgaan met de computer zijn basisvaardigheden. Ze zijn belangrijk om mee te kunnen doen in de samenleving en om zaken zelfstandig te kunnen regelen.”

Wie beter wil leren lezen en schrijven, rekenen en/of omgaan met de computer is welkom bij het Leerhuis.
Vooral voor mensen die Nederlands als eerste taal hebben, biedt het Leerhuis mogelijkheden om de verschillende basisvaardigheden te leren.

In het Leerhuis werken ROC-Rivor, de Bibliotheek, Stichting Kompas en de gemeente Zaltbommel nauw samen. Samen zorgen zij ervoor dat voor iedere vraag een passend aanbod is.

Adres
Het leerhuis zit in Brede school de Waluwe, ingang Prins Bernhardweg. De openingstijden zijn: maandag van 13.00 tot 17.00 uur, woensdag van 9.00 tot 12.30 uur en op afspraak. Het telefoonnummer is 06-57693036. Het e-mailadres is info@leerhuiszaltbommel.nl.

Vrijwilligers
Het Leerhuis zoekt vrijwilligers om deelnemers te begeleiden bij het verbeteren van hun basisvaardigheden. Zij krijgen daarbij ondersteuning van professionals van het Leerhuis. Wie vragen of zich wil aanmelden, kan comtact opnemen per telefoon, of oer mail. Langskomen kan ook.

Foto archief ter illustratie.

Lees meer over:

leerhuis
Deel dit bericht met je vrienden!