donderdag 25 april 2024

Alles over de Bommelerwaard

Er werd ook een streekeigen huisstijl ontwikkeld.

Lancering streekpromotie Bommelerwaard

4 juli 2020 (door BommelerwaardNet)

BOMMELERWAARD - De wethouders Jan-Hein de Vreede van de gemeente Maasdriel en Willem Posthouwer van Zaltbommel lanceerden woensdag (1-7) het verhaal van de Bommelerwaard, eiland tussen Maas & Waal. Dit gebeurde met het online zetten van de website www.beleefbommelerwaard.nl en de onthulling van de huisstijl voor de Bommelerwaard.

De afgelopen maanden werd hard gewerkt aan een Bommelerwaards verhaal in woord en beeld. Dat gebeurde samen met een klankbordgroep van ondernemers en de samenwerkingspartners TRIP Bommelerwaard en het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland. Het eerste tastbare resultaat is de nieuwe website. Om het geheel goed te presenteren werd ook een streekeigen huisstijl ontwikkeld met de slogan ‘Bommelerwaard, eiland tussen Maas en Waal’.

Inspiratie
De website ging bewust voor de zomervakantie live. Aangezien veel mensen dit jaar in eigen land blijven, biedt de website voldoende inspiratie om de Bommelerwaard te ontdekken. Het ‘eiland’ tussen de rivieren biedt veel vertier, maar ook natuur, rust en ruimte. Want wie liever niet de drukte opzoekt, is de Bommelerwaard een aanrader. Verder bieden ondernemers op de site leuke arrangementen en activiteiten, zodat de virtuele bezoekers interessante suggesties gepresenteerd krijgen.

 Gedurende het jaar wordt de website verder aangevuld met content, promotiemiddelen en acties.

Foto gemeente Maasdriel.

Lees meer over:

Bommelerwaard promotie
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Bommelerwaard.Net? Stuur even een berichtje.